Your browser doesn't support or has enabled JavaScript! JavaScript is required for this site to fully function!

Wat is het verschil tussen de dienstverlening van Sportverloning en payroll bedrijven?

Wij bieden (particuliere) freelancers zonder KVK inschrijving de mogelijkheid om zich vrijblijvend te registreren bij Sportverloning en diensten te leveren aan derde. Freelancers werken bij Sportverloning binnen een fictieve dienstbetrekking voor eigen rekening en risico met flexibele verloningsvoorwaarden waarbij de opdrachtgevers een factuur krijgt toegestuurd van Sportverloning voor de verrichte werkzaamheden.

Wanneer je als freelancer werkzaamheden verricht aan je opdrachtgever via een payrollbedrijf, dan zal je een privaatrechtelijke dienstbetrekking aangaan welke is vastgelegd in een arbeidsovereenkomst conform de geldende CAO. De opdrachtgever zal dan een inleenovereenkomst moeten sluiten met het payrollbedrijf. Sportverloning bemoeit zich daarentegen niet met het aangaan van de overeenkomst tussen de freelancer en de opdrachtgever. Wij bieden optioneel wel extra zekerheid aan alle partijen middels onze modelovereenkomst.

Wil je als freelancer werken of freelancers inhuren en overweeg je Sportverloning als alternatief? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en laat je verbazen dat je als freelancer tot wel 30% netto meer overhoudt onder dezelfde voorwaarden als bij een Payrollbedrijf!



Tags

diensten kvk freelancer payroll opdrachtgever payrolling payrollbedrijf privaatrechtelijke dienstbetrekking dienstbetrekking in dienst werknemer modelovereenkomst CAO arbeidsovereenkomst inleenovereenkomst overeenkomst fictieve dienstbetrekking fictief dienstverband dienstverlening