Your browser doesn't support or has enabled JavaScript! JavaScript is required for this site to fully function!

Welke voordelen biedt Sportverloning aan opdrachtgevers?

Sportverloning biedt veel voordelen voor jou als opdrachtgever. Als je je freelancers laat verlonen bij Sportverloning ben je ervan verzekerd dat de inhuur goed en veilig is geregeld. Wij faciliteren modelovereenkomsten waarin je de afspraken eenvoudig kunt vastleggen. Wij beschikken over een G-rekening waarmee je bent verzekerd dat de afdracht van de loonbelasting en de verplichte premies aan de Belastingdienst worden gedaan. Je bent ingedekt voor de wet DBA aangezien de freelancers bij ons op de loonlijst staan. Ook weet je zeker dat je freelancers een beloning krijgen die helemaal past bij hun specifieke wensen tegen voor hun lage kosten.

Zodra je als opdrachtgever je opdrachtnemers laat verlonen via Sportverloning, raden wij je aan te werken met onze modelovereenkomst hierin formaliseer je de afspraken in een driepartijenovereenkomst. Wij zijn onderdeel van de overeenkomst, waarmee wij jou garanderen dat alle afdrachten worden gedaan. Mocht er desondanks een partij zijn die jou hiervoor aansprakelijk stelt zoals de Belastingdienst of het UWV, dan nemen wij het volledige procesrisico op ons en betalen wij indien nodig alle rente, boetes en naheffingen.

Werk met Sportverloning en je bent er altijd van verzekerd dat je minder administratieve lasten hebt, dat altijd alle afdrachten aan de Belastingdienst worden gedaan en dat je volledig voldoet aan alle wet- en regelgeving zonder de arbeidsrechtelijke risico's die je bij een dienstverband wel hebt.

Maak als opdrachtgever een account aan bij Sportverloning en ervaar het gemak en de rust om te werken met freelancers die verloond worden door Sportverloning. Alles tref je overzichtelijk op één account, je kunt betalen via iDEAL en onze modelovereenkomsten eenvoudig ondertekenen met iDIN. Uiteraard kun jij ons ook aanbevelen aan jouw freelancers!Tags

aanmelden voordelen verloning opdrachtgevers opdrachtgever voordeel modelovereenkomst wet dba dba iDIN modelovereenkomsten dba garantie afdrachten belastingdienst uwv G-rekening grekening